Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Po kupnie oryginalnego minecrafta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema kupiłem sobie minecraft'a orginalnego Po zakupie utworzyłem konto i wpisałem kod po wpisaniu kodu pobrałem minecrafta z orginalnej strony

i okazało sie ze loguje sie na bete bo zalogowaniu pisze minecraft beta 1.5_0.1 ale na serwy bez hamachi moge wchodzic i wgl nie wiem oco chodzi z tą betą

Prosze o pomoc bo miała byc to alpha za pomoc + lub - jak kto woli :)

Opublikowano

Alphy już chyba nie można kupić , ale nie wiem na 100% poszukam coś o tym i zaraz ci to napisze na 100%

Nie wiesz oco chodzi z ta beta ( czemu ja masz czy co to jest ta beta ) beta to teraz minecraft nad ktorym pracuje Notch i ktory jest update'owany

@EDIT

Na Jednym z angielskim portali znalazłem ze jeden użytkownik tez nie może kupić alphy bo już jak by nie ma jej na sprzedaż , beta to update alphy tak wiec jak kupujesz gift kode to kupujesz taka wersje jaka jest teraz i możliwość update'owania w przyszłości do nowszych wersji - Taka moja teoria , może ktoś wie co innego

29980.gif

sygnaj.gif

fwiqae.png

Weteran
Opublikowano

Beta to następca Alphy. Tak jakby kolejny update. Poszperałem trochę po forum i dowiedziałem się, że minecraft.net, ani żaden inny serwer nie sprzedaje już Alphy. Pozdrawiam.

1339226679-U337649.jpg